menu

Service op wieltjesFietsherstelling en onderhoud

Maak een afspraak

Diensten

Je fiets wordt voor onderhoud of een herstelling  door de Bike doc verzorgd en je krijgt een vervangfiets (op vraag) tot je fiets weer in orde is.

 • Small

  Halfjaarlijks onderhoud

  35
  (Excl. onderdelen en 6% BTW)

  • REMMEN

   – Controleren en afstellen

   BANDEN

   – Controle op slijtage en bandenspanning

   WIELEN

   – Controle en afstellen naven en spaken

   VERSNELLINGEN

   – Afstellen versnellingsmechanisme

   AANDRIJVING

   – Controle en smering van ketting, cassette,derailleurs en crankset

 • Large

  Jaarlijks onderhoud

  75
  (Excl. onderdelen)

  • REMMEN

   – Controleren en afstellen

   BANDEN

   – Controle op slijtage en bandenspanning

   WIELEN

   – Controle en afstellen naven en spaken

   VERSNELLINGEN

   – Afstellen versnellingsmechanisme

   AANDRIJVING

   – Controle, reinigen en smeren van ketting, cassette,derailleurs en crankset

   PEDALEN

   – Smeren schroefdraad

   TRAPAS

   – Controle, demontage en smering

   BALHOOFD

   – Controle en afstelling

   VORK

   – Controle op werking (indien van toepassing)

   BOUTEN

   – Algemene controle (aandraaimoment)

Verlichting stuk? Slag in wiel? Remmen stuk? Platte band? …? Je kan je fiets met een gerust hart aan mij toevertrouwen! Vakkundig en snel. Wat betaal je? Een gangbaar uurtarief en de vervangstukken tegen winkelprijs. Je fiets wordt voor onderhoud of een herstelling thuis of op je werk opgehaald door de Bike doc en je krijgt een vervang fiets (op vraag) tot je fiets weer in orde is. Je kan je fiets natuurlijk ook zelf brengen naar het atelier!

Je kan je fiets met een gerust hart aan mij toevertrouwen! Alle herstellingsopdrachten worden aanvaard, ook van fietsen die ergens anders werden gekocht.

Nieuwe Fietsen

Flanders is een Belgische fabrikant van een ruim assortiment fietsen. Prijzen en specificaties op Flanders Fietsen. Probeer dé E-bike uit bij Bikedoc met de befaamde Shimano STEPS middenmotor. Maak nu uw afspraak voor een proefrit.

Flanders beschikt ook over aluminium & carbon racefietsen. Flanders heeft het prestigieuze certificaat van Agoria en VAB behaald van ‘Racebike of the year 2015’. Ook MTB’s gravel -en cyclo-cross modellen behoren tot het gamma. Men maakt er tevens een punt van dat er voor elk model een ruime keuze beschikbaar is qua afmontage en kleurenopties. Gratis klein onderhoud door bikedoc als extra service na 500km   bij aankoop van een nieuwe fiets.

Onderdelen

Een assortiment onderdelen (kettingen, cassettes, banden, zadels, remmen, verlichting, fietsslot …) zijn steeds op voorraad. Ben je op zoek naar een specifiek fietsaccessoire (zadeltas,reflectiemateriaal,helm,…) vraag ernaar. Dat kan steeds besteld worden.

Tweedehands fietsen

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Bedrijven

Bike doc herstelt bedrijfsfietsen. Een onderhoudscontract en/of fietsen nakijken op vaste tijdstippen kan, of na afspraak. Het ideale duwtje in de rug om naar het werk te fietsen! De faciliteiten die de werkgever aan zijn fietsende werknemers aanbiedt zijn voor 120% aftrekbaar (bijvoorbeeld herstellingen, fietsenstalling, douches, enz).